Nieuwsbrief
Online lezen  |  Doorsturen

 
Samenwerking Oranje Fonds: bestel nu gratis wenskaarten!
Van Bruggen Adviesgroep en het Oranje Fonds werken vanaf 2021 aan een samenleving waarin niemand er alleen voor staat. Wij ondersteunen het Oranje Fonds omdat wij het belangrijk vinden dat in deze moeilijke tijd niemand zich alleen voelt en dat iedereen in Nederland geniet van gelijke kansen. Veel mensen kunnen in deze tijd heel goed extra aandacht gebruiken.

Stuur een kaart en laat weten dat je aan hem of haar denkt. Bestel een gratis kaartenset van het Oranje Fonds.



Groter wonen tegen dezelfde maandlasten? Doe de check! 
Heb jij bijvoorbeeld de hypotheekrente tussen 2010 en 2016 vastgezet voor een lange periode en bedraagt die hypotheekrente 4% of meer? Dan is het vaak mogelijk om naar een grotere woning te verhuizen zonder dat de hypotheeklasten toenemen én zonder boeterente te betalen. Dit dankzij de gestegen woningprijzen en de historisch lage hypotheekrente van nu.

Wil jij weten of dit ook voor jou geldt? Maak dan een eerste vrijblijvende én kosteloze afspraak voor financieel advies voor jouw persoonlijke situatie.

Werkloosheid: 6 tips om dit op te vangen
Als je werkloos wordt, leidt dit tot een forse inkomensdaling. Een daling die nog eens fors groter wordt wanneer de WW-uitkering eindigt. Er zijn meerdere mogelijkheden om een inkomensachteruitgang op te vangen.

Lees onze 6 tips om je financieel minder kwetsbaar te maken bij baanverlies.  




Hypotheekrente daalt verder: nieuw laagterecord in zicht
Al ruim twee maanden zien we hele kleine renteverlagingen van steeds maar een paar honderdsten procentpunten. Daardoor gaat de gemiddelde hypotheekrente voor bijvoorbeeld de lange rentevaste periodes van 10, 20 en 30 jaar met ongeveer één honderdste procentpunt per week omlaag. Gaan we een nieuw historisch laagterecord bereiken en kun jij profiteren van die lage rente? 

Tip van de maand!
Een energielabel aanvragen wordt vanaf 2021 fors duurder! Momenteel kost het aanvragen van het energielabel slechts enkele euro's. Vanaf 1 januari 2021 zal dit naar verwachting ongeveer 190 euro zijn.

Onze tip: vraag het energielabel daarom nog snel aan voor 1 januari 2021 via deze link.  



Actuele rentestand
Online lezen   |  Afmelden  |  Gegevens wijzigen